Viața la un alt nivel …

10 august 2018 7:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Provin dintr-o familie în sânul căreia nu am dus lipsă de nimic, însă întotdeauna am sperat la o viață și mai bună pe care să mi-o ofer de una singură.

Între timp, visurile mele s-au transformat în realitatea zilei de astăzi, dar niciodată n-am îndraznit să îmi imaginez cum ar fi să dețin o avere de 900 de milioane de dolari. Și asta la doar 20 de ani. Incredibil, nu? 

Ei bine, Kylie este cea mai bogată membră a clanului Kardashian, iar pe lângă asta, de curând a experimentat și maternitatea. Am putea s-o numim bogație la pătrat. Fară doar și poate este o femeie realizată pe toate planurile. Cum a reușit să devină atât de puternică pe toate planurile, vom descoperi în noul sezon din reality show-ul  “Keeping Up with the Kardashians”, difuzat doar pe postul tv E! Entertainment, duminica seara de la ora 22.00. Premiera e chiar duminica asta, așa că fiți pregătiți de primul episod. 

Puteți urmări E! Entertainment dacă sunteți abonați la unul dintre următorii furnizori de cablu: RCS-RDS (DIGI) Telekom România, UPC, NextGen, Orange și Ines.

Urmărește E! Entertainment pe Facebook și pe Instagram.

Mai multe