Viața lui Antonio Dos Santos: Din orfan în Brazilia a a ajuns vedetă în România

24 iulie 2015 13:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viața lui Antonio Dos Santos (34 de ani) nu a fost una ușoară înainte de a deveni cunoscut în showbiz-ul românesc. Brazilianul a avut o copilărie grea, împovărată de sărăcie. Acesta a crescut în lipsa dragostei părintești și a trebuit să muncească de mic copil pentru a-și întreține existența, pe a lui și pe cea a bunicilor lui.

Bunicii au fost personaje importante în viața lui Antonio Dos Santos, care a fost dat în grija lor de către Stat. Cu toate acestea, câțiva ani mai târziu, brazilianul a aflat că mama lui a mărturisit pe patul de moarte că îl iubise, potrivit stirileprotv.ro.

Viața lui Antonio Dos Santos: S-a îndrăgostit de o româncă

Deși viața lui Antonio Dos Santos a fost una nefericită, acesta a cunoscut sentimentul iubirii când a întâlnit-o pe Daniela, de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut în Tunisia. Daniela, o româncă înaltă și frumoasă, venise în Tunisia pentru a dansa, în ciuda faptului că părinții ei încercaseră să o împiedice până atunci. La început, deși brazilianului i-a căzut cu tronc, Daniela nu i-a acordat deloc atenție. Abia un an mai târziu i-a schimbat viața lui Antonio Dos Santos, când acesta i-a mărturisit sentimentele lui, iar ea și-a dat seama că sunt reciproce. Îndrăgostit nebunește, brazilianul a urmat-o pe Daniela până în România, țara în care viața lui Antonio dos Santos a devenit mai bună.

La început, familia Danielei nu a vrut să îl accepte pe Antonio. Părinții ei nu erau de acord ca fiica lor să umble cu un străin. În cele din urmă, Antonio a cerut-o în căsătorie pe Daniela și a reușit să le câștige simpatia părinților ei. Acum, cei doi au un băiețel în vârstă de șapte ani, Leandro, numit după bunicul lui Antonio.

Viața lui Antonio Dos Santos: De ce a venit la «Dansez pentru tine»

Deși Daniela a fost cea care i-a schimbat viața lui Antonio Dos Santos, participarea la emisiunea «Dansez pentru tine» l-a făcut celebru. Dansatorul a venit la concurs cu dorința de a oferi o locuință și un viitor strălucit familiei lui. În plus, acesta își dorea foarte mult să își revadă familia din Brazilia. Trecuseră mai bine de 10 ani de când nu-și mai văzusesora, fratele și bunica. După ce a câștigat locul al treilea la «Dansez pentru tine», alături de Andreea Spătaru, viața lui Antonio Dos Santos s-a schimbat în bine. A devenit cunoscut în showbiz-ul românesc, iar în prezen, dansatorul participă la emisiunea «Splash! Vedete la Apă»

Mai multe