Viaţa Ozanei Barabancea: solista a avut o copilărie de coşmar

24 septembrie 2015 0:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Special pentru fanii ei, am adunat cele mai interesante informaţii despre viaţa Ozanei Barabancea, jurata de la “Te cunosc de undeva”. Talentul, personalitatea şi umorul i-au adus cântăreţei popularitate atât pe micul ecran, cât şi la spectacolele Operei Naţionale.

Ozana Baranbacea s-a născut la 4 octombrie 1969, în Bucureşti. A debutat în muzică în anul 1990, imediat după Revoluţie, moment prielnic când profesoara ei, Anca Parghel, a adus-o în lumina reflectoarelor.

Artista nu a avut o viaţă uşoară. La numai 14 ani a rămas fără mamă şi, la scurt timp, fără tată. Ozana Barabancea a avut două relaţii cu bărbaţi mai tineri decât ea. Cu toate acestea, nu se poate spune că a avut noroc în dragoste, pentru că ambele poveşti au eşuat. A format un cuplu cu Ciprian Parghel (38 de ani), fiul cel mare al regretatei soliste Anca Parghel, mai tânăr decât ea cu 7 ani, după care a încercat să întemeieze o familie cu Cezar Ionaşcu, şi el mai tânăr decât ea cu 9 ani.

Viaţa Ozanei Barabancea: prima experienţă pe scenă

"La 4 ani dirijam corul grădiniţei. Eram foarte încrezută, mă simţeam şefă. La acea serbare, Moş Crăciun era Silviu Stănculescu, regretatul actor, care mi-a spus: «Vai, ce mult ai muncit, domnişoară!», iar eu i-am răspuns: «Cum adică am muncit? Ce, am spălat rufe?!»", a povestit Ozana Barabancea pentru unica.ro.

Viaţa Ozanei Barabancea: doi flori în costum popular

Viaţa Ozanei Barabancea: cum crede că este percepută ca imagine publică

"În general, sunt percepută bine pentru că sunt mulţi oameni care mă văd pe stradă şi îmi zâmbesc, alţii îmi spun: «Pot să vă ating?» Mi s-a mai întâmplat să mi se mulţumească pentru că exist. Şi pe site-urile de socializare primesc mesaje frumoase de la fani şi sunt fericită că numărul lor creşte tot timpul, dar să ştii că nu mi s-a urcat la cap", a mai precizat cântăreaţa în cadrul unui interviu pentru unica.ro.

Viaţa Ozanei Barabancea: solista are două comori

Ozanei Barabancea se mândreşte cu copiii ei, Andrei (12 ani) şi Gloria (8 ani), precum şi pentru faptul că a rezistat 27 de ani în Operă.

Copiii sunt tot ce are mai scump pe lume: “Ca orice mamă iubitoare, spun cu mâna pe suflet că, în primul rând, copiii mei sunt cei fără de care nu aş putea trăi”, a mai spus cântăreaţa pentru unica.ro.

Mai multe