Vica Blochina a scăpat de energiile negative: „Brățările indiene și yoga m-au pus pe picioare!” EXCLUSIV

1 februarie 2015 20:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vica Blochina (38 de ani) a trecut printr-un scandal mare cu fostul ei amant, Victor Piţurcă, pe care l-a obligat să recunoască paternitatea fiului lor, Edan (7 ani). Fosta balerină a câştigat procesul după ce şi-a schimbat stilul de viaţă.

Vica Blochină se declară o femeie fericită şi crede că nimic nu este întâmplător: „Am avut un moment în viaţă în care am simţit că lucrurile nu mai merg. Eram înconjurată numai de energii negative, atât pe plan sentimental, cât şi pe plan profesional, nu-mi găseam liniştea. Am mers la mormântul părintelui Arsenie Boca, am simţit atunci ceva care nu se poate descrie în cuvinte, o energie pozitivă, care mi-a bucurat trupul şi sufletul”, mărturiseşte vedeta.

Dar, ea laudă şi brăţările indiene: „Am primit, în dar, de la prietena mea, Cozy, brăţările power of Rudraksha. Nu prea credeam în cristale, însă am început să gândesc pozitiv şi să mă liniştesc. Am făcut şi yoga, astea m-au pus pe picioare”, ne-a mai spus Vica. Senzuala blondă susţine că datorită gândirii pozitive a bifat numai reuşite: „Am câştigat procesul cu Victor Piţurcă, mi-am regăsit liniştea, echilibrul, am un nou iubit. Suntem la început de drum, abia după un an îţi dai seama de bărbatul de lângă tine”, ne-a mai spus ea.

Mai multe