Vica Blochina: «Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Am fost amanta lui 16 ani»

5 septembrie 2019 13:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vica Blochina (44 de ani) s-a întors din vacanță și a oferit detalii despre relația pe care a avut-o cu fostul antrenor al echipei de fotbal a României, Victor Pițurcă (63 de ani). Vica Blochina a spus că ar fi acceptat să fie doamna Pițurcă dacă el ar fi divorțat de Maria (60 de ani).

Vica Blochina a fost invitată la PRO TV și a spus că l-a iubit cel mai mult pe Victor Pițurcă și că nu a mai existat o altă mare iubire după ce nu au mai fost împreună. „Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica Blochina la PRO TV, în emisiunea „La Măruță”. Din relația de 16 ani - între anii 1995 și 2011 - a Vicăi Blochina cu Victor Pițurcă a rezultat un băiat, Edan, născut în anul 2007, care acum are 12 ani. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Victor Pițurcă îi plătește lui Edan 39.000 de lei/lună pensie alimentară

Vica Blochina s-a născut în 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 20 de ani. Vica s-a afirmat ca balerină în Clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. La doar 20 de ani, Vica Blochina l-a întâlnit pe Victor Piţurcă, care pe atunci avea 39 de ani, chiar în localul în care lucra ca balerină, iar ea i-a fost amantă vreme de 16 ani. Intrarea Vicăi Blochina în viața publică s-a produs pe fondul procesului de paternitate pe care fosta balerină i l-a intentat fostului selecţioner pentru recunoaşterea lui Edan, născut în 2007. În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan și a fost somat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar pentru cel mic.

Vica și-a sărbătorit bunica de 90 de ani în Lituania natală

Chiar dacă se află în România de mai bine de 20 de ani, Vica Blochina nu uită de unde a plecat. După ce a obișnuit pe toată lumea cu vacanțele ei exotice din Ibiza și Cipru, Vica a ales să meargă acasă, în Lituania. Frumoasa blondă a plecat în țara ei natală alături de fiul ei, Edan. Fosta balerină și-a revăzut mama, bunica, dar și locurile din copilărie. Vica Blochina a postat o fotografie pe conturile sociale alături de bunica ei care a împlinit anul acesta 90 de ani.

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Citește și:

EXCLUSIV Victor Pițurcă nu se mai desparte de fiul pe care îl are cu Vica. Tată și bunic model

Cine a cerut-o de nevastă pe Vica Blochina chiar de ziua ei. Blonda a împlinit 44 de ani

Mai multe