Vica s-a pozat în chiloţi! Ce pătrăţele sexy are

24 martie 2016 15:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu degeaba a făcut atâţia ani balet! Vica Blochina are o conformaţie atletică, semn că nici acum nu poate sta departe de sala de fitness. Fosta iubită a lui Victor Piţurcă are grijă să arate bine şi pentru acest lucru urmează perioadic şi cure de detoxifiere.

Blonda aplează de câteva ori pe an la această metodă pentru a scăpa de câţiva centrimetri în talie, dar în special pentru a-i oferi organismului o stare de bine. Deşi, fosta prezentatoare tv  ţine practic un regim strict, bazat numai pe sucuri, se pare că rezultatele bune pe care le obţine, o fac pe Vica (40 de ani) să revină şi să repete cura. Asta face şi în aceste zile, când fosta balerină se află în Turcia.

Ea s-a pozat în camera de hotel, îmbrăcată sumar. Lipsită de inhibiţii, blonda a purtat un tricou, care i-a lăsat abdomenul tonifiat la vedere, şi nişte chiloţi sexy. Lituanianca se află de şase zile în Turcia alături de Oana Roman pentru un tratment de detoxifiere. Blonda urmează acelaşi regim detox ca şi Anamaria Prodan, care a slăbit 10 kilograme.

Mai multe