Victor Lis, victima maniei Pokemon Go! Lovit la cap din cauza unui "vânător"

20 iulie 2016 7:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

De râsu' plânsu'! Oana și Viorel Lis au fost nevoiți să-și scurteze vacanța la mare din cauză că fostul edil al Capitalei s-a lovit la cap. Oana a vrut să-și ducă soțul la Spitalul Floreasca și este foc și pară că Viorel a fost dezechilibrat de un bărbat care se juca Pokemon Go în timp ce era pe bicicletă, s-a împiedicat și s-a lovit.

"Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat, voiam să mai stau la mare. Viorel se simte rău pentru că a fost doborât de unul din ăsta de căuta Pokemoni. Viorel are ameţeli, iar pe prostul care-l lovise îl buşise râsul. Tâmpitul ăsta a intrat cu bicicleta în Viorel, iar eu m-am speriat foarte tare. A trebuit să venim la Bucureşti ca să fim aproape de spital. I-am făcut poze biciclistului şi am vorbit cu el. Viorel are un cucui la cap. I-am făcut RMN şi au spus că nu e nimic operabil, dar trebuie avut grijă să nu aibă ameţeli", a declarat Oana Lis la "Un show păcătos", de la Antena 1.

Fostul primar nu își mai amintește prea bine incidentul. A intrat în direct cu un bandaj pe cap, întins pe pat: "Nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Mă simt aproape leșinat", a apus acesta în emisiunea lui Dan Capatos.

Mai multe