Victor Slav a evitat “la mustaţă” dezastrul, la braţul Biancăi - FOTO EXCLUSIV

3 august 2014 22:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi Victor Slav (34 de ani) au ratat la mustaţă o întâlnire de gradul 0. Cei doi au petrecut la mare într-un local unde se afla şi fostul iubit al roşcatei, Adrian Cristea.

De când au divorţat, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se înţeleg parcă mult mai bine decât atunci când formau o familie. Dovadă şi escapada în doi din acest weekend, de la mare. Victor şi Bianca au fost împreună la Mamaia, unde au ajuns vineri seară.

Foştii soţi Slav au împărţit aceeaşi cameră, rezervată la un hotel luxos din staţiune. Sâmbătă, au făcut un scurt tur al localurilor de fiţe din Mamaia, unde au fost invitaţi la două petreceri private. Prima invitaţie au onorat-o în jurul prânzului, iar la cea de-a doua au mers în preajma orei 16.00.

Culmea coincidenţei a făcut ca în acelaşi local să se afle şi principalul rival al lui Slav în războiul pentru inima Biancăi: Adrian Cristea (30 de ani).

Foştii soţi au împărţit aceeaşi cameră de hotelCei trei protagonişti ai celebrului triunghi amoros au fost la un pas să dea nas în nas. Norocul a fost că localul este destul de mare şi-ţi permite să te pierzi prin mulţime, dacă vrei să nu te intersectezi cu cineva. Primul care a plecat din club, pe la ora 20.30, a fost fotbalistul Adrian Cristea. Nici Bianca şi Victor nu au mai zăbovit, însă, mult în urma lui, ei părăsind localul la scurt timp în urma lui Cristea.

Cu Cristea din 2010, cu Slav din 2012Viaţa amoroasă a Biancăi Drăguşanu s-a împărţit în ultimii ani între aceiaşi doi bărbaţi: Adrian Cristea şi Victor Slav. După o relaţie tumultuoasă de aproximativ 3 ani cu fotbalistul, care a început în 2010, Bianca l-a cunoscut, în decembrie 2012, pe Victor Slav. S-a întâmplat pe platourile de filmare de la „Dansez pentru tine” (PRO TV). Cei doi au făcut cununia civilă în august 2013 şi au divorţat în martie 2014, după ce roșcata a avut o aventură cu „Prințul”, la Paris.

Mai multe