Victor Slav, cel mai bronzat politician!

23 noiembrie 2016 20:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Victor Slav (36 de ani) e foarte cochet. Nici măcar în anotimpul rece nu suportă să fie nebronzat. Astfel, deşi este un om ocupat, după ce a devenit tată şi a intrat în politică, fostul prezentator de la meteo merge regulat la solar.

Chiar dacă nu mai e în lumina reflectoarelor, de când a părăsit rubrica meteo de la PRO TV, Victor Slav are mare grijă de imaginea sa. Merge la sală şi trage de fiare pentru a-şi modela corpul, e mereu pensat, ras şi frezat şi, nu în ultimul rând, bronzat. Şi ca să nu-i dispară bronzul, Slav frecventează solarul chiar şi în anotimpul rece. Aşa că merge des la un salon din centrul Capitalei, a cărui imagine este chiar partenera lui de viaţă, Bianca Drăguşanu. De altfel, fotoreporterii Click! l-au surprins de curând în timp ce se ducea la „plajă”. Bineînţeles că era grăbit! Aşa că a fost „nevoit” să încalce câteva reguli de circulaţie, mergând pe sens interzis şi parcând neregulamentar. Dar, ce să-i faci? Aşa e când eşti un om ocupat. Sală, solar, tătic şi, mai nou, membru în Partidul România Unită (PRU). 

Slav a anunţat în prima zi de campanie pentru alegerile parlamentare, înainte de a-şi fi înştiinţat chiar şi familia, după cum a menţionat chiar el, că s-a înscris în PRU. Şi are şi un scop precis: „pentru că şi eu sunt unul dintre românii care cred că trebuie să avem grijă de ţara noastră, de cetăţenii săi şi de resursele naturale atât de preţioase”, a scris Slav pe contul său de Facebook. El a mai spus că se va lupta „pentru ca în România să fie interzise defrişarea pădurilor şi exportul de lemn neprelucrat”.

Potrivit preşedintelui PRU, Bogdan Diaconu, cel care l-a adus pe Slav în partid a fost deputatul Mihai Sturzu, care îi este prieten.

Are o fetiţă cu Bianca Drăguşanu

La sfârşitul lunii septembrie, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au devenit pentru prima oară părinţi. Natalya Sofia l-a făcut foarte mândru pe Slav, care a asistat la naşterea ei. Victor şi Bianca s-au căsătorit în 2013, însă, după doar câteva luni, cei doi au divorţat cu mare tam-tam. Potrivit unor zvonuri, cei doi s-ar fi recăsătorit în secret.

Mai multe