Victor Slav, noul prezentator WowBiz. Adevăratul motiv din spatele propunerii

12 iunie 2017 23:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mădălin Ionescu a plecat din familia Kanal D și de la emisiunea WowBiz pentru a se implica în creșterea copiilor lui. Victor Slav promite că va fi un înlocuitor pe măsură și se va ridica la înălțime. Încă din prima seara, Victor Slav a avut parte de mai multe surprize, mărturisind și adevăratul motiv pentru care a acceptat propunerea de a fi prezentator.

Victor Slav este noul coleg al Andreei Mantea și cel care i-a luat locul lui Mădălin Ionescu la WowBiz. Iubitul Biancăi Drăgușanu a mărturisit și adevăratul motiv pentru care a acceptat propunerea celor de la Kanal D.

”Motivul este Bianca. În fiecare seară ea mă întreabă de unde vin la orele alea, așa că am vrut să-i dau un motiv adevărat”, a declarat Victor Slav în prima sa zi de prezentator WowBiz.

Încă de la începutul emisiunii, Victor a fost luat prin surprindere de întreaga echipă de producție, surpriză care la-a și enervat totodată. Bianca Drăgușanu, fetița celor doi și mama noului prezentator au apărut pe o filmare, Victor crezând că este făcută în timp real. Ceea ce l-a enervat a fost faptul că Sofia, fetița lui, nu dormea la acea oră târzie, în condițiile în care ea trebuie să doarmă de la ora 21:00.

În momentul în care Bianca Drăgușanu a apărut în platou, Victor și-a mai revenit și a răsuflat ușurat, însă a ținut să afle de la iubita lui dacă Sofia doarme. După ce situația a fost lămurită, atât Victor, cât și Bianca și-au adresat întrebări la care au răspuns cât de sincer au putut.

Mai multe