Victor Socaciu a împlinit 66 de ani. Are trei copii cu trei femei şi patru căsnicii

14 ianuarie 2019 17:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Victor Socaciu a împlinit vârsta de 66 de ani pe 14 ianuarie şi a avut parte de o aniversare specială. Cântărețul face eforturi să păstreze o relație bună cu cei trei copii ai săi, pe care îi are cu trei femei diferite, și până acum se pare să-i fi ieșit acest lucru. Anul trecut și-a petrecut ziua cu cei trei copii, iar anul acesta a avut din nou parte de surprize.

Victor Socaciu este un tată fericit. De ziua sa de naștere, artistul  a fost felicitat de toți cei trei copii ai săi. Cantautorul încearcă să aibă o relație bună cu copiii săi, proveniți din trei relații diferite. Pe Iulia (37 ani) o are cu prima soție, Doina. Ani de zile, artistul nu și-a văzut fata, întrucât aceasta a emigrat, împreună cu mama ei, în Australia. De ceva vreme însă, Iulia a revenit în țară și s-a apropiat de tatăl ei, dar și de sora ei, Alessia Ana Maria.

Așa se face că la reuniunile de familie iau parte și fiica cea mică a artistului, Alessia Ana-Maria (31 ani), rodul iubirii dintre Socaciu și o frumoasă sibiancă, dar și Victoraș (21 ani), unicul fiu al artistului, care s-a născut în timpul căsniciei acestuia cu vedeta TV Marina Almășan. Însă cel mai strâns pare să țină legătura cu fata lui, Alessia Ana Maria, cu care s-a văzut inclusiv de Sărbători, după cum vorbesc și imaginile de aici.

Cantautorul are în palmares trei divorțuri, iar din 2016 este căsătorit cu impresara lui, Brândușa Simion. Socaciu a renunţat pentru prima dată la burlăcie la 25 de ani, când s-a căsătorit cu o femeie superbă, Doina. A urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici, o frumuseţe a marelui ecran, alături de care a rezistat 12 ani. ”Un divorţ nu e un capăt de lume. Înseamnă doar că vraja iubirii a trecut. Nu poţi da vina pe nimeni pentru asta”, a declarat ea la Antena 1. Socaciu a mai bifat însă şi un mariaj de 16 ani cu Marina Almăşan, cu care are un băiat, pe Victoraş. Ei au divorţat în anul 2012.

Mai multe