VIDEO ADDA s-a transformat în Dida Drăgan la «Te cunosc de undeva» și a oferit cel mai emoționant moment al serii

25 octombrie 2020 10:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

ADDA s-a transformat în Dida Drăgan, o voce de aur a muzicii românești, și a oferit cel mai emoționant moment în gala a șaptea Te Cunosc de Undeva, cu interpretarea piesei ''Deschideți poarta soarelui''.

Un membru al juriului a stat cu sufletul la gură pe tot parcursul performance-ului. ADDA a primit ce și-a dorit. După nenumărate transformări excentrice, precum Lady Gaga sau Pitbull, artista a cântat balada mult așteptată. Dida Drăgan a fost personajul pe care ADDA l-a îmbrățișat și căruia i-a făcut cinste pe scena Te Cunosc de Undeva.

ADDA a interpretat-o pe Dida Drăgan la «Te cunosc de undeva»

ADDA a fost foarte emoționată pe durata interpretării și s-a putut observa cu ușurință că a cântat cu tot sufletul. 

ADDA a avut o presiune imensă pe umeri, știind că cineva are așteptări mari de la ea. Ozana Barabancea a pregătit-o intens pentru acest moment.

''Nu are voie să greșească, din respect pentru doamna Dida Drăgan!'', a spus Ozana la repetiții.

Din păcate pentru ADDA, ediția a fost câțtigată aseară de Adriana Trandafir şi Romică Ţociu cu o excelentă transformare în Azucar Moreno. 

Cea de-a şaptea ediţie a celui de-al 15-lea sezon a fost deschisă de cuplul Adriana Trandafir şi Romică Ţociu cu fetele de la Azucar Moreno, o transformare energică, pe placul juraţilor. Tot debordant de energie a fost şi momentul Cătălinei Grama – Jojo, cu transformarea ei în Anda Călugăreanu, în vreme ce Toto a mai bifat un travesti, Tita Bărbulescu. În continuare, Tavi Clonda i-a uimit pe toţi cu energia lui, cu un heavy metal de la Metallica, în vreme ce Liviu şi Andrei au avut mari bătăi de cap cu personajele lor - o albaneză senzuală şi un rapper franco-algerian - Dhurata Dora & Soolking. Misiunea Addei a fost foarte grea de această dată, artista transformându-se în Dida Drăgan, în vreme ce lui AMI ruleta i-a adus un personaj basarabean – Misha Miller. Monica şi Marcel au încheiat gala cu o transformare în Diana Matei şi Aurelian Temişan.

În urma votului, s-a decis că cel mai reuşit moment a fost cel al cuplului Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, care şi-au adjudecat premiul celei de-a şaptea gale. Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Mai multe