VIDEO Ami a filmat un videoclip în tramvai

17 septembrie 2019 18:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

La doar 1,54 metri înălţime, Andreea Ioana Moldovan (29 de ani), cunoscută sub numele de scenă Ami, ştie ce vrea în carieră. Şi-a încordat muşchii la reality-show-urile „Ferma vedetelor” (PRO TV) şi „Exatlon” (Kanal D), a intrat în topuri cu piese bune, iar acum e din nou pe val cu o idee originală.

Solista a intrat în studio alături de Adi Colceru (David Deejay) şi a rezultat melodia „Tramvai” al cărei videoclip s-a filmat în acest mijloc de transport, la Timişoara. După lansarea piesei, zilele acestea au mai închiriat un tramvai şi în Bucureşti, pentru o plimbare în care să cânte melodia împreună cu prietenii, colaboratorii şi fanii.

După cum declară chiar Ami, pentru ea călătoria cu tramvaiul „e ca un drum prin viaţă: cu staţii şi opriri, cu bucurii, dezamăgiri, oameni alături sau departe”. „Fiecare nouă staţie e o nouă poveste, o speranţă către viitor, către ceva mai bun. Doar că unele staţii nu ne sunt mereu destinate, iar atunci alegem să ne îndreptăm spre o alta, luându-ne bilet spre fericire”, a mai spus artista.

Mai multe