VIDEO Anca Țurcașiu a împlinit 51 de ani și a lansat pe piață cele mai îndrăznețe poze ale ei

8 mai 2021 12:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solista Anca Țurcașiu a împlinit 51 de ani sâmbătă, 8 mai, iar cu o seară înainte a decis să le ofere ea un cadou fanilor care o urmăresc pe rețelele sociale. A pus pe Youtube imagini de la ședința foto senzuală, pe care a făcut-o anul trecut, pe plajă.

"M-am hotărât! Pe 8 mai voi urca pe canalul meu de Youtube ședința foto de la malul mării, de la 50 de ani. Vă îmbrățișez!", a anunțat Anca Țurcașiu vineri, pe Instagram, iar promisiunea s-a materializat a doua zi. Solista a dat publicității un filmuleț making-off, de la ședința foto pe care a realizat- împreună cu fotograful Mircea Marinescu. Vedeta, care a rămas tot "Miss Litoral", și la 51 de ani, este suplă, tonifiată, încrezătoare și nu lasă să se vadă nici o tristețe în urma divorțului anunțat vara trecută.

"Am revenit cu ședința foto semnată Mircea Marinescu, realizată la 50 de ani. Mi-am propus asta acum 11 ani, dupa cea realizată la 40 de ani. Iată ce-a ieșit. Vă las pe voi să comentați fotografiile!", a mai scris Anca.

Anca Țurcașiu: "Am avut obsesia cântarului toată viața mea"

Anca Țurcașiu nu își ascunde vârsta, ba din contră, o spune destul de mândră atunci când este întrebată câți ani are. Și asta pentru că Anca Țurcașiu arată fenomenal de bine, având greutatea unei puștoaice. Artista a spus pe șleau că a avut obsesia cântarului toată viața, iar tenul ei arată bine pentru că este precaută și în ceea ce privește expunerea la soare, iar asta îi asigură o piele sănătoasă și un chip fără riduri pronunțate. "Am avut obsesia cântarului toată viața mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanță în copilărie și mi-aș fi dorit, din durdulia de fetiță care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subțiri și cu mușchii evidențiați. Balerinele și atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viața, născută fiind din doi părinți destul de grași, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescență, 57 de kilograme, la 1,72 cm", a spus Anca Țurcașiu la Antena Stars.

Citește și:

Anca Țurcașiu, gata să-și refacă viața după divorț: “Aștept să mă îndrăgostesc”. Ce meserie are fiul solistei

Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu, cronica unui divorț anunțat. În 2014 au fost la un pas de separare

Mai multe