VIDEO Andra a lansat piesa "Timpul", chiar de ziua ei. Cum o răsfață Măruță, la Roma

23 august 2021 17:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andra a împlinit 35 de ani și a fost sărbătorita zilei. Artista a avut parte de cea mai frumoasă aniversare, alături de familia ei, Cătălin Măruță (43 ani), și cei doi copii, Eva și David, în Italia, la Roma.

Soțul ei a “îmbrăcat-o” în mesaje de dragoste și urări “ca la carte”, iar Andra a fost fericită pentru că i-a avut alături pe cei dragi. Și pentru că a fost ziua ei, vedeta a profitat de această ocazie și și-a lansat și noul single, “Timpul”.

Cătălin Măruță: "Nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea"

“Sărbătoresc în fiecare zi faptul că am cunoscut-o, dar azi cu atât mai mult! E ziua ei și nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea. La mulți ani, iubita mea!”, i-a urat public, Măruță, Andrei, pe paginile sale de socializare.

“De ziua mea, v-aș face eu un cadou vouă. V-aș dărui cât mai multe clipe fericite, pentru că timpul e cea mai prețioasă resursă a noastră. Astăzi este o zi specială pentru mine și cu ocazia asta vă fac o surpriză: un nou videoclip și o piesă care îmi bucură sufletul.  #timpul #newvideo”, a postat și Andra pe Facebook.

Citește și:

Andra a împlinit 35 de ani și 13 de căsnicie cu Măruță. Poze rare de la nunta cu 750 de invitați, care a isterizat orașul

Andra, despre viața din spatele scenei. «Cred în educația cu blândețe, îmi tratez copiii cu respect»

Mai multe