VIDEO Andra, mesaj optimist în cel mai nou videoclip, Barcelona: „Hai să uităm de griji!”

22 octombrie 2020 23:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andra, alături de Dony și Matteo, au călătorit virtual în Barcelona, pentru a filma clipul pentru cea mai nouă piesă a celor trei artiști, în colaborare. Aceștia s-au gândit că dacă vacanțele au fost anulate sau amânate, de frica infectării cu COVID-19, măcar prin intermediul clipului admiratorii lor să poată ieși puțin din cotidian.

Noul single, cu ritmuri latino și influențe reggae, propune publicului o evadare din prezent și o realimentare cu optimism. Piesa este în limba engleză și ne duce cu gândul la vacanțele relaxate ce erau planificate cu grijă, înainte ca pandemia Covid-19 să schimbe situația drastic.

Andra, piesă nouă, alături de Dony și Matteo

„Barcelona este orașul meu preferat din Europa! De câte ori am ajuns acolo, în vacanță, mi s-a părut că timpul stă în loc. Este destinația perfectă pentru cupluri și nu numai, iar în această perioadă în care, pentru siguranța noastră și a celor din jur, am stat acasă, i-am dus foarte mult dorul.

Sper ca piesa să aducă în sufletele fanilor bucuria pe care o aduce o escapadă cu persoana iubită și să ne ajute să privim cu optimism spre viitor!", a declarat Andra.

„Piesa "Barcelona" prelungește vara, sentimentul de libertate și aventură. Asta e dorința noastră, de a pune vara într-o piesă care să te facă să dansezi, să visezi. Este o colaborare la care țin mult, a fost o plăcere să înregistrez piesa și să filmez clipul cu Andra și cu Matteo”, a declarat Dony.

„Nicio vară fără o vacanță de vis, nicio relație fără pasiune! Așa cred că trebuie să ne trăim viața și despre asta cântăm. Piesa Barcelona are influențe reggae și sound-ul exotic îmi definește bine stilul”, a spus și Matteo. Videoclipul piesei a fost filmat în condiții deosebite de siguranță, adaptate noului context.

Mai multe