VIDEO Andreea Raicu a împlinit 44 de ani. Pe cine a avut alături în escapada aniversară în Toscana

18 iulie 2021 17:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Raicu a preferat ca pentru cele 44 de primăveri împlinite să schimbe puțin peisajul cotidian și să serbeze ziua sa de naștere departe de România, într-o locație de care, spune ea, îi era dor.

Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere în Toscana, în centrul Italiei, destinație aleasă special pentru această ocazie. Alături de ea, Andreea a luat și câteva prietene bune pentru a marca împlinirea a 44 de ani, iar acestea au avut grijă să îi facă ziua mai frumoasă, cu urări care mai de care mai aproape de inima vedetei.

La miezul nopții, Andreea a avut parte și o surpriză, primind la restaurantul unde se afla, o prăjitură specială, cu o lumânare.Vedeta a publicat în mediul online și momentul în care i s-a cântat „la mulți ani”, de data aceasta în italiană, „în ton” cu locație, aceasta fiind vădit emoționată la un moment dat.

Urările au continuat să curgă și pe rețelele de socializare! Mihaela Rădulescu i-a urat și ea toate cele bune Andreei Raicu de ziua sa. „La mulți ani, femeie specială! Să fii iubită!”, a scris vedeta pe Instagram. Și Iulia Vântur a transmis un mesaj. „La mulți ani, draga mea Andreea Raicu. Să ai o călătorie minunată, cu oameni buni, alături de care să trăiești cele mai frumoase, memorabile experiențe. Să fii iubită, să iubești și să te bucuri de fiecare clipă”, a transmis aceasta.

Mai multe