VIDEO Antonia a izbucnit în lacrimi: «Nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Mă judecă lumea»

5 noiembrie 2021 16:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Antonia trăiește o dramă de care s-a ferit să vorbească până la acest moment! Au trecut nu mai puțin de 6 ani de când primul copil al Antoniei și al lui Alex Velea, Dominic, a venit pe lume. Artista a mărturisit cu lacrimi în ochi, la podcastul Amaliei Năstase, că nu și-a botezat copiii nici până în ziua de azi. Antonia și Alex au împreună doi băieți, pe Dominic, în vârstă de 6 ani, și pe Akim, de 4 ani.

Antonia și fostul soț, Vincenzo Castellano, au fost împreună timp de patru ani, în perioada 2008-2012. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și s-au despărțit un an mai târziu. Deși actele de divorț au fost depuse încă din 2013, Antonia a devenit o femeie liberă abia anul trecut, când s-a pronunțat divorțul dintre ea și italian.

Din acest motiv, băieții săi și ai lui Alex Velea nu i-au putut purta numele cântărețului și nu au fost încă botezați. „Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi, pentru că aveau alt nume. Nu purtau numele lui Alex. Mă judecă lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia, plângând, în cadrul podcastului ”S-o luăm personal”, realizat de Amalia Năstase.

Deși era încă măritată în acte cu italianul Vincenzo Castellano, Antonia și-a întemeiat o nouă familie alături de Alex Velea. A adus pe lume doi băieți, iar în vara acestui an, mai exact în iulie 2021, Antonia și Alex Velea s-au logodit. Cei doi așteaptă să se termine pandemia pentru a face nunta și botezul celor doi băieți ai lor.

Citește și:

Exclusiv! Antonia, dezvăluiri despre Maya, divorţ şi botezul băieţilor: «Mă rog în fiecare zi să se termine»

EXCLUSIV Antonia: «Am încheiat divorțul». Vezi ce spune solista despre nunta cu Alex Velea

Mai multe