VIDEO Bombă muzicală! Emil Rengle a lansat piesa "Benga", cu Cristina Pucean, dansatoarea preferată a maneliștilor

8 august 2020 16:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

I-ați văzut pe amândoi la "Românii au talent" (PRO TV), în sezoane diferite, iar acum au ajuns să lucreze împreună și să lanseze o piesă atipică, extrem de senzuală, și care deja a creat isterie pe YouTube. Emil Rengle și Cristina Pucean au lansat "Benga".

"Nu știu ce o să faceți voi după ce veți vedea acest clip, dar știu ce am făcut eu. Am rămas cu gândul la Cristina Pucean! OMG! Nu știu ce mi-a făcut femeia asta, dar e evident că mi-a făcut ceva. E o trecere imensă de la tocuri la femei și cred că de asta sunt și atât de răvășit. Anyway, acesta e primul episod din Double Challenge și unul dintre cele mai sexuale proiecte ever!”, a spus Emil Rengle, care a câștigat, în 2018, premiul de 120.000 de euro la Românii au talent. Pentru a reda vizual cât mai bine versurile și ritmul piesei, clipul a fost filmat în aproape 12 ore, în muzeul Kitschului din București și seara, pe câmp.

Piesa a fost compusă de Theea Minculescu și Costi Domințeanu, a fost scrisă de Theea Minculescu și produsă de Costi Domințeanu și Alex Ghinea. Regia clipului este semnată de Raluca Netca, Alex Chițu a fost director de imagine, iar producția video aparține Loops Production.

Citește aici cum a câștigat Cristina Puceam 4.000 de lire, în 6 ore!

Cristina Pucean, la Românii au talent, februarie 2020

Mai multe