VIDEO Botez fastuos pentru băiețelul Iannei Novac: «A plâns non-stop, e un mic tenor»

11 noiembrie 2019 12:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emoții și lacrimi de bucurie pentru cuplul de artiști Ianna Novac și Octavian Dobrotă. Duminica, 10 noiembrie, cei doi și-au creștinat băiețelul, pe micuțul Alexandru Theodor, la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Petrecerea a fost de vis.

Zi cu emoții pentru Ianna Novac, fosta solistă de la A.S.I.A, soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă. Atât micuțul, cât și părinții, nu s-au mai oprit din plâns la botez. ”Am avut emoții mari! La fiică-mea, Erikuta, nu am avut așa emoții, deși era primul copil. Alexandru a plâns non stop, ne-am și speriat, că nu se mai oprea din plâns. Si noi am plâns, dar erau lacrimi de fericire. De fapt, și la naștere tot așa a fost, este un băiețel tare gălăgios, un mic tenor, ca tatăl lui”, a povestit artista pentru Click.ro. Nașii micuțului au fost creatoarea de modă Clara Rotescu și Florin Botea. ”I-am făcut finului trei costumașe, că nu știam cum va fi vremea de afară. Până la urmă a fost vreme de vară, de peste 20 de grade. Mă zăpăcisem în biserică, nu știam cu care să-l mai îmbrac”, a povestit nașa Clara Rotescu.

Petrecerea de după creștinare a avut loc la Ambasad’ Or, într-un decor de vis, acolo unde băiețelului i s-au adus ursitoare îmbrăcate în straie populare românești. Atmosfera a fost întreținută de Corina Chiriac și Marcel Pavel. Printre invitați s-au numărat Oana Roman și soțul Marius Elisei, Adriana Bahmuțeanu, Radu Groza și fosta colega a Iannei din trupa A.S.I.A, Anca Neacșu.

Citește și:

EXCLUSIV Ianna Novac, botez cu 20 de nași. Povestea specială a numelui pe care îl va purta micuțul

Ce sexy este Ianna Novac la două luni de când a născut!

Mai multe