VIDEO Cântăreaţă de la noi, blocată de grevă într-un aeroport din Spania! A fost la un pas să nu ajungă la concert

24 iunie 2014 13:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Francesca Lucarelli, cunoscută şi ca Selena Gomez de România, a fost la un pas să nu mai ajungă să susţină primul ei concert în Spania, din cauza grevei transportatorilor. Cântăreaţa rămăsese blocată în aeroport, însă salvarea a venit, după multe rugăminţi, de la o firmă de închiriat maşini.

I-a cucerit pe ruşi, greci şi italieni şi a ajuns să fie ascultată la radiourile din Rusia, Kosovo şi Macedonia. Performanţă realizată cu primul ei single “Paradise”.

La doar 19 ani, Francesca Lucarelli are o nouă piesă care face senzaţie, “Just Wanna”.

Producătorii muzicali o caută  pentru diferite proiecte muzicale, iar recent, frumoasa artista, jumătate româncă, jumătate italiancă, a fost invitată să suţină un recital la o petrecere privată din Spania, la Barcelona. Ghinionul face să fi ajuns în Spania în plină grevă şi a aflat abia în aeroport că mijloacele de transport în comun şi nici taxiurile nu circulă.

La început s-a panicat pentru că s-a gândit că nu o să mai ajungă la timp să-şi onoreze angajamentul, însă, fiind însoţită de mama ei, Francesca a reuşit în cele din urmă, după multe eforturi să închirieze o maşină din aeroport şi să ajunga cu bine la hotelul din Barcelona care a găzduit-o.

Nu a ratat concertul, ba chiar a făcut furori pe scenă, aşa că speră să se reîntoarcă cât mai curând şi să-i mai încante pe spanioli cu melodiile sale.

Mai multe