VIDEO Ce decizie a luat Diana Bişinicu la ziua fiicei sale

10 martie 2019 18:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

A trecut prin momente grele din cauza gripei, care a băgat-o în spital la finalul lunii februarie, atât pe ea, cât şi pe fiica ei, însă acum Diana Bişinicu şi-a revenit şi a dat mare petrecere în cinstea micuţei Riana, la un loc de joacă din Capitală. Fiica Dianei Bişinicu a împlinit şase anişori pe 27 februarie, însă a fost diagnosticată cu gripă de tip A în acea perioadă. Riana a fost nevoită să-şi petreacă ziua de naştere în spital alături de mama ei, care a contactat şi ea virusul.

Cum a ieşit din spital, Diana s-a dat peste cap şi i-a organizat fiicei sale o petrecere pe cinste. “ Am stat toată noaptea să lucrez la decoraţiunile pentru candy bar şi să umflu baloane”, ne-a declarat solista de muzică machedonească.

Diana Bişinicu si Cătălin Andrieş au mari emoţii, căci anul acesta Riana va merge la şcoală.”I-am luat rechizite şi de prin America”, ne-a mai spus solista.

Diana şi Cătălin îşi doresc foarte mult încă o fetiţă, iar în ultima vreme au tot apărut zvonuri că solista ar fi însărcinată. “Este adevărat că îmi doresc neapărat o surioară pentru Riana. Am avut şi o alarmă falsă de sarcină. Acum, când o vrea Dumnezeu să se întample. Eu am o sora, ea a fost cea care, la naşterea Rianei, m-a ajutat cel mai mult”, a dezvăluit solista pentru Click! la petrecerea micuţei Riana, acolo unde au fost şi reporterii noştri. 

Citeşte şi:

VIDEO Diana Bişinicu și fiica ei, victime ale gripei. “Nu mă puteam ţine pe picioare”

Mai multe