VIDEO! Chirilă și-a ieșit din pepeni la o glumă cu Andreea Raicu. "E de c..at!"

22 septembrie 2017 23:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Juratul de la "Vocea României" (PRO TV) a avut o ieșire nervoasă azi (22 septembrie), în cadrul matinalului de la Digi FM, din cauza unor glume cu privire la viața lui privată. Solistul de la Vama s-a dezlănțuit și i-a taxat pe realizatori, fără menajamente.

Tudor Chirilă a fost invitat la matinalul Digi FM, realizat de Bogdan Miu și Cătălin Striblea, pentru a vorbi despre noul album al trupei Vama, „Better", dar și despre concertul din 12 octombrie, de la Sala Polivalentă. În program au apărut însă și situații neprevăzute, cum ar fi o serie de glume pe tiparul "roast", adică un fel de insulte creative. Tudor nu le-a considerat deloc așa, ba le-a catalogat ca fiind de proastă calitate.Beatrice, realizatoarea rubricii, a citit de pe o foaie miștouri de genul: „Ai câştigat de atât de multe ori «Vocea României» încât Marius Moga a cedat nervos şi s-a mutat la «Vocea României Junior», măcar acum e printre ai lui“, „Eşti un actor atât de bun, încât rolul de artist de succes îţi iese foarte bine“, „Eşti atât de frumos, încât perna ta îţi cântă: «Nu te vreau azi, nu te vreau azi»“, „Ce-i spune lumea lui Tudor când se întâlneşte cu el la mare? Să ştii că nici Vama nu mai e ce a fost“, „De câţi Tudor Chirilă ai nevoie să schimbi un bec? De unul singur, Tudor Chirilă ţine becul, iar restul lumii se învârte în jurul lui“. Nici una nu l-a dat pe spate pe solist, iar ceea ce avea să urmeze l-a scos de-a dreptul din pepeni.

"Ştiţi care este cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare şi Andreea Raicu“. Deranjat că o fostă iubită a fost adusă în discuție, într-un context nepotrivit, dar și poate pentru că acum are o altă parteneră, care i-a dăruit doi copii, Tudor Chirilă n-a mai ținut cont că e în direct la radio și s-a dezlănțuit:„Am râs (a spus ironic). „Mai ales la aia cu Andreea Raicu. Sincer, mi se pare de c***t faza asta cu fostele iubite şi amestecul loc în nişte glume care şi aşa sunt slăbuţe. Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de căcat“, a "tunat" Tudor. 

Mai multe