VIDEO Claudia Pavel, proiect unic în România: "Sper să iasă bine"

16 decembrie 2014 1:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Claudia Pavel, alias Cream, a fost lovită de... febra actoriei. Cântăreaţa nu se lasă de cântat, ci pur şi simplu vrea să îmbine cele două pasiuni ale sale: muzica şi teatrul. Cu alte cuvinte, artista pregăteşte un spectacol inedit de teatru muzical.

Cream revine pe scenă cu un proiect inedit: un spectacol în care va cânta, va dansa şi va fi actriţă, toate în acelaşi timp.

"Voi face cam tot ce îmi place mie: poezie, teatru, muzică, toate combinate. Am jucat destul de multe roluri şi îmi place să fac şi comedie, şi dramă şi muzical. Nu o să renunţ niciodată la muzică, pentru că muzica face parte din mine, e în mine, cred că ea nu m-ar lăsa. Vreau să fac asta până voi muri. Îmi place să cred că pot să cânt orice", a declarat Cream la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, la Prima TV.

Invitată în platoul emisiunii Click!, Cream a dat mai multe detalii despre acest eveniment. "Am fost invitată să iau parte la spectacolul "American Night Dream", de la Teatrul Elisabeta. Este o călătorie muzical-liric-coregrafică. Eu voi cânta piese celebre de pe Broadway, împreună cu domnul Calvin McClinton. Eu mi-am dorit întotdeauna să fac musical şi cred că va fi un spectacol grozav. Sper să ne iasă bine", a mai spus frumoasa cântăreaţă.

Mai multe