VIDEO Connect-R, show total la Chefi la cuțite. A gătit „tortul săracului”. „Îl fac de la 11 ani”

2 martie 2021 23:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marți seara, în ediția din 2 martie, un invitat neașteptat a trecut pragul emisiunii Chefi la cuțite. Connect-R a venit la insistențele fetiței sale, Maya, care este un mare fan al show-ului. „Maya a tot insistat să vin, vrea să îi aduc cuțitul de aur. Eu apar destul de rar, iar ăsta chiar e un moment special”, a declarat artistul, în fața chefilor.

Cântărețul a gătit tort de biscuiți, cu biscuiți populari, înmuiați în lapte, unși cu cremă de cacao și rom. Connect-R susține că aceasta e o rețetă care îi aduce aminte de copilărie, și pe care o gătește de când avea 11 ani. Artistul a numit rețeta „tortul săracului”.

Cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” au presupus că rețeta a fost gătită de vreo puștoaică de zece ani, dar surpriza a fost uriașă atunci când în platou și-a făcut apariția Connect-R. 

„Nu cred, dar cum se face?!”, a fost reacția bucătarilor, care au încercat să descopere ce anume l-a determinat pe artist să vină la emisiune. La final, cei trei jurați i-au oferit cântărețului cuțitul de argint, ce se oferă prietenilor și invitaților speciali.

Mai multe