VIDEO Cu cine s-a distrat la mare Cătălin Cazacu după scandalul sexual

16 iulie 2018 14:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută, numele lui a fost pe buzele tuturor, după ce s-a aflat că, din februarie şi până în mai 2017, a avut o idilă cu Brigitte Năstase, soţia lui Ilie Năstase. Cătălin Cazacu n-a fost prea afectat de scandal, aşa că în weekend s-a distrat în club, pe Litoral.

Pe lângă notorietatea căpătată în urma show-ului “Exatlon” (Kanal D), Cătălin Cazacu (33 de ani) s-a ales cu super popularitate şi în rândul femeilor. Recent, nu mai puţin de trei bombe-sexy şi-au asociat numele cu el. Prima a fost iubita Ana Roman, de care motociclistul s-a despărţit la începutul lunii, pentru a începe o relaţie cu Ilinca Obădescu, ştirista de la Kanal D. Iar cea de-a treia este Brigitte Năstase (41 de ani), care a scos la iveală idila cu sportivul, consumată anul trecut, în perioada februarie-mai, atunci când era certată cu soţul din acte, Ilie Năstase.

După aşa un tăvălug amoros, Cătălin Cazacu a simţit nevoia să se distreze doar cu bărbaţi aşa că, în weekend, pe Litoral, a făcut echipă cu amicii Cătălin Scărlătescu, Cătălin Botezatu şi Liviu Vârciu. Aceştia, cu toţii burlaci, au dansat pe rupte în clubul Nuba, din Mamaia, după ce în timpul zilei s-au bronzat pe şezlong.   

Mai multe