VIDEO Cu sânii ăștia i-a vrăjit Otilia «Bilionera» pe turci! Solista este pe primul loc în topurile din Turcia

20 ianuarie 2015 22:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

E zeiță în Turcia! Românca noastră, născută în Suceava, a dat lovitura cu piesa “Bilionera”, lansată primăvara trecută, iar acum e de neoprit. Otilia Brumă (22 de ani) “s-a cocoțat” sus de tot în topurile din străinătate, mai exact în Turcia.

“Bilionera” este în prezent cea mai difuzată piesă pe radio, timp de 9 săptămâni la rând, subclasați fiind artiști internaționali precum Maroon 5, David Guetta sau Pitbull. Tot în Turcia, Otilia a avut parte de răsfăț și în preajma Sărbătorilor, pentru că a cântat în hoteluri exclusiviste din Antalya și Istanbul, pe bani frumoși: 10.000 de euro pentru un recital de 35 de minute.

În plus, sexoasa moldoveancă a primit în decembrie, de la un designer vestimentar local, o costumație de scenă, de 20.000 dolari, aceasta fiind încrustată cu cristale Swarovski. Click! a aflat că turcii trag cu dinții de șatena cu sâni mari, naturali, Otilia fiind dorită de un producător turc pentru o colaborare muzicală. În prezent, clipul piesei “Bilionera” are 19 milioane de vizualizări pe youtube.

Mai multe