VIDEO Culiță Sterp, imaginile mult așteptate: "Prima zi în familie, cu bebele. Ce nume i-am pus"

17 iulie 2021 12:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

La o lună de când a devenit tătic, Culiță Sterp a dezvăluit public cum se numește băiețelul lui și al Danielei Iliescu. Fostul concurent Survivor România a făcut anunțul în cadrul unui vlog publicat pe YouTube.

Faimosul de la Survivor și iubita lui, Daniela, sunt topiți după micuțul care a venit pe lume în urmă cu o lună, mai precis pe 17 iunie. De altfel, pentru a fi alături de iubita lui în momentul nașterii, Culiță a renunțat la competiția și la banii de la Survivor.Culiță a dezvăluit abia acum ce nume a ales împreună cu iubita lui pentru bebelușul lor. Băiețelul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu se numește Milan, care înseamnă „cel mai iubit de popor”, după cum a explicat cântărețul. “Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”, a dezvăluit Culiță, pe YouTube.

Se pregătește de botez și de nuntă

Culiță Sterp și iubita sa, Daniela, vor face nunta abia după botezul micuțului Milan. “Ne-am dorit copilul, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, a mai spus Culiță Sterp, pe vlogul său.

Citește și:

Culiță Sterp a abandonat SURVIVOR de dorul iubitei care va naște în curând. Faimosul a fost descalificat

Culiță Sterp, mesaj emoționant după ce a părăsit Survivor. Ce probleme de sănătate are Faimosul

Mai multe