VIDEO Culiță Sterp, revedere emoționantă în aeroport. A plâns când și-a îmbrățișat mama și fratele

31 mai 2021 18:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

După aproape 6 luni petrecute departe de casă și de familie, aflându-se în competiția Survivor România, Culiță Sterp s-a întors luni, 31 mai, în țară, unde a fost așteptat de cei dragi în aeroport.

Culiță Sterp s-a întors în țară luni după-amiază, din Republica Dominicană, acolo unde a făcut parte din echipa Faimoșilor de la Survivor Romînia 2021. Cântărețul a petrecut jumătate de an departe de familie, iar revederea dintre el, fratele și mama lor a fost una extrem de emoționantă, care a dus și la lacrimi.

Culiță a abandonat competiția din motive personale și a decis să se întoarcă în țară, unde îl așteaptă și iubita lui însărcinată, Daniela. Aceasta nu a fost prezentă la aeroport în momentul sosirii lui, însă îl așteaptă acasă.

Se pare că artistul nu a mai rezistat, din punct de vedere emoțional, sa stea departe de iubita lui, având în vedere că aceasta urmează să îi aducă pe lume și primul copil. Sarcina Danielei Iliescu e una avansată, ea urmând să nască la jumătatea lunii iunie.

Culiță a fost așteptat la aeroport de mama lui, doamna Geta, și de fratele lui, Iancu iar revederea a fost una emoționantă. Cântărețul și-a îmbrătișat mama, moment în care ambii au început să plângă, de emoție și bucurie. Cel care a mai destins atmosfera a fost Iancu, care a glumit și i-a zis fratelui său să se pregătescă de cântat diseară.

Mai multe