VIDEO: Cum a început relația dintre Răduleasca și parașutist

24 noiembrie 2014 15:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

La împlinirea a doi ani de la celebrul salt din stratosferă cu care a intrat în istorie, Felix Baumgartner a vorbit cu Mihaela Rădulescu despre cum i s-a schimbat viaţa după acel salt.

În perioada în care a fost în România, austriacul în vârstă de 45 de ani care deţine recordul mondial al celui mai înalt salt în gol executat vreodată a vorbit despre cum a pregătit acest salt în cei 7 ani de antrenamente, despre drama pe care a trăit-o cu o săptămână înainte de momentul zero, despre visul lui de a ajunge pe lună, dar aflăm şi despre mica pasiune a Mihaelei pentru tot ceea ce reprezintă Felix Baumgartner în lumea sporturilor extreme. Interviul a fost publicat pe www.redbull.com/ro/ro şi pe mihaelaradulescu.ro.

Mihaela a recunoscut în cadrul interviului faptul că este pasionată de ceea face Felix: "Am fost la Salzburg la muzeul Red Bull, am atins capsula, am cumpărat tot ce exista în magazin cu Felix Baumgartner, cred că am fost prima româncă care a purtat o jachetă Felix Baumgartner, i-am cumpărat şi fiului meu una, am şapcă, iar astăzi te-am întâlnit", a recunoscut Mihaela Rădulescu.

Mai multe