VIDEO Cum arată casa din Republica Dominicană a lui Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România”

15 aprilie 2021 20:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatorul emisiunii „Survivor România”, Daniel Pavel, loduiește de peste trei luni de zile în Republica Dominicană, într-o casă închiriată căreia i-a făcut acum și „turul”.

Deși la Survivor România condițiile sunt grele, concurenții din cele două echipe dormind în junglă, în două locuri amenajate, fără paturi, odihnindu-se pe o podea din lemn, prezentatorul show-ului nu putea, bineînțeles, să primească același tratament. Până în prezent nu erau 

însă cunoscute detalii despre locul amenajat pentru moderatorul emisiunii.

Daniel Pavel locuiește într-o casă cu etaj, închiriată, în Republica Dominicană, în apropiere de locul unde au loc filmările. La parter se află bucătăria, acolo unde acesta își prepară cafeaua, dar și smoothie-urile. Acesta se bucură și de un living mare pe care îl are la dispoziție.

Pe unul dintre pereți este o ramă unde acesta are mai multe notițe despre viața „Faimoșilor”. „Am scos aici despre Faimoși. Să știu cum să îi prezint, mai interesant”, a spus Daniel Pavel la Kanal D. La etaj se află dormitorul prezentatorului, care este reprezentat de o cameră simplă, în nuanțe deschise, iar pe pereți sunt agățate mai multe tablouri. Daniel Pavel e  este prezentatorul de la „Survivor România 2021”, cel care i-a luat locul lui Dan Cruceru, prezentatorul sezonului 2.

Mai multe