VIDEO Cum se scuză Mircea Badea după ce a luat bătaie!

8 noiembrie 2014 10:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a luat bătaie de la motociclistul Teodor Emi, Mircea Badea a ţinut cu tot dinadinsul să le spună fanilor că nu a rămas cu nicio vânătaie.

După ce vineri seara, Mircea Badea şi Teodor Emi s-au bătut, aşa cum anunţaseră în urmă cu câteva zile, prezentatorul tv a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva rânduri în care vrea să pună lucrurile la punct. Prezentatorul spune tuturor că nu are răni în urma bătăii pe care a purtat-o.

“Eu nu am nici măcar o vânătaie. Pur şi simplu, când s-a terminat benzina din cauza lipsei exerciţiului specific, am zis stop. Atât.”, a scris Badea pe reţeaua de socializare.

“Ok, văd că unii sunt foarte proşti. Am 40 de ani, n-am practicat sporturi de ring ca nu m-au interesat, dar nu m-am dat la o parte de la asta. Nefiind obişnuit cu specificul sportului respectiv, m-am ars fizic foarte repede. N-am fost facut ko, n-am nici măcar o buză sparta, n-am nici măcar o vânătaie. Când am simţit ca s-a terminat benzina am spus stop la jumătatea reprizei a doua. Si cu asta basta.”, a adăugat prezentatorul tv.Mircea Badea şi Teodor Emi au stabilit să se bată după ce vedeta tv a făcut declaraţii la adresa motocicliştilor. Lupta s-a desfăşurat la o sală din Capitală.

VEZI BĂTAIA LUI MIRCEA BADEA CU MOTOCICLISTUL!

Mai multe