VIDEO Dorian Popa a filmat videoclip la azil. Cine e solista sexy care cântă cu el

16 septembrie 2020 13:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dorian Popa și Anamaria Petrișor, o artistă din noul val, au lansat melodia "Mi-e frică", al cărei videoclip a fost filmat sub forma unei parodii a unui film de artă, în regia Isabellei Szanto. Videoclipul a fost filmat la Centrul de Recuperare, Refacere și Reabilitare al Veteranilor și Veteranilor cu Dizabilități din Târgoviște, Dâmbovița.

“Sunt tare mândră de acest proiect. Am lucrat împreună cu o echipa super talentată și m-am bucurat că Dorian Popa a acceptat provocarea mea. A fost o super colaborare, mult peste așteptările mele și cred că am făcut echipa bună. Sunt sigură că o să vă placă și vouă. Va provoc să dați play pentru că nu o să regretați”, a declarat Anamaria Petrișor.

“Sunt extrem de încântat de colaborarea cu Anamaria. <<Mi-e frică>> este o piesă foarte frumoasă, scrisă de ea. Am rămas plăcut surprins de faptul că Anamaria este și compozitor. M-am bucurat să scriu și eu strofa mea, alături de Șerban Cazan.  Îmi place foarte mult vocea Anamariei.  Este o față talentată, frumoasă, are tot pachetul unui artist complet: voce, carismă și talent. Sper ca piesă să aibă succes, deoarece toți prietenii mei au fost plăcut impresionați” a declarat Dorian Popa.

Anamaria Petrișor și Dorian Popa au compus versurile

Single-ul a fost produs în studiourile HaHaHa Production și este compus de către Anamaria Petrișor, Șerban Cazan, Dorian Popa și Ana Stancu. Cei care au sprijinit acest proiect atipic a fost Centrul Medical “Dr. Furtună Dan”. Videoclipul a fost filmat la Centrul de Recuperare, Refacere și Reabilitare al Veteranilor și Veteranilor cu Dizabilități din Târgoviște, Dâmbovița.

Iată ce ne declara Dorian despre această colaborare când l-am întrebat, la începutul lunii, ce mai are în plan: "Am piesă cu Anamaria Petrișor, de care sunt extrem de mândru, și sunt norocos că se va lansa pe canalul meu de Youtube. Este o piesă senzațională și cu un clip interesant și îndrăzneț. Am făcut un videoclip într-un spital de nebuni ba, mai mult, au apărut și lucruri interpretabile în presă".

Citește și:

INTERVIU Dorian Popa, povestea dramatică a lui Cheluțu: «Când l-am adoptat era plin de sânge și eczeme». Azi e locul 1 pe YouTube

INTERVIU Iată regatul lui Dorian Popa! A cumpărat câte o mașină de lux pentru toată familia: «Cât eu sunt în viață, am grijă de toți»

Mai multe