VIDEO Dorian Popa şi Shift au lansat piesa «Hatz»

20 iulie 2018 13:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dorian Popa a lansat piesa “Hatz”, o colaborare cu Shift şi Shelly. Surpriza din acest videoclip nu sunt maşinile de fițe, vlogger-ul Shelly sau tatuajele de pe Dorian Popa, ci prezenţa frumoasei Flavia Mihăşan, de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Dorian Popa (29 de ani) a lansat piesa “Hatz” şi a aruncat YouTube în aer, pentru că în nici 24 de ore melodia este pe locul doi în Trending, devansând “Lacrimi și pumni în pereți”, a celor de la Carla’s Dreams. Fanii au fost pe fază și au comentat de peste 12.000 de ori, iar videoclipul a fost apreciat de peste 80.000 de ori (numarul de likes), cifre impresionante pentru lansările românești de pe celebra platformă.

Piesa «Hatz», lansată de Dorian Popa după ce videoclipul a fost filmat într-o zi

Dorian Popa a lansat piesa “Hatz”, compusă de către Shift și cu videoclip filmat pe parcursul unei zile, în București. Beat-ul piesei „Hatz” este susținut de nebunia de la filmări: acțiune, dans, energie, culoare, activități de vară. Cireașa de pe tort este superba Flavia Mihășan, coregrafa pe care o vedeți la „Neatza cu Răzvan şi Dani” (Antena 1). Blondina a filmat câtreva scene extrem de fierbinţi, atât singură, călare pe o motocicletă, cât şi cu Dorian Popa, în ipostaze destul de intime.

Ce înseamnă «Hatz»

Dorian Popa a lansat piesa «Hatz» și probabil vă întrebați ce înseamnă și de unde vine acest titlu. «Hatz», pronunțat «Hâț», nu este altceva decât o interjecție folosită de solist atât de mult, încât a devenit marca lui înregistrată. Apelativul «John» este un alt cuvânt pe care Dorian l-a folosit excesiv, mai ales în show-ul «Asia Express» (Antena 1).

Mai multe