VIDEO După ce i-a dat cu flit, Ilie Năstase a petrecut cu Brigitte de ziua lui

20 iulie 2018 8:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilie Năstase a taxat-o pe Brigitte după scandalul amoros în care soţia lui a fost implicată şi a ales că facă acest lucru într-o zi cu semnificaţie, la aniversarea lui de 72 de ani. Fostul tenismen a petrecut, joi (19 iulie) la mare, cu fiica lui cea mare, Alessia, pe care o are din mariajul cu Amalia Năstase, dar şi cu nevasta. Iniţial, Ilie Năstase s-a purtat rece cu soţia, care venise să-l surpindă cu un tort, dar ulterior a revenit la sentimente mai bune faţă de consoartă.

A spus că scandalul în care Brigitte este implicată ar fi "fabricat", dar lui Ilie Năstase nu i-a trecut aşa uşor supărarea. Fostul tenismen, care din declaraţii nu a părut deranujat de aventura nevestei cu moticlistul Cătălin Cazacu, i-a lăsat impresia partenerei lui că nu ar fi bine venită la Mamaia, acolo unde îşi sărbătoarea ziua de naştere, lucru pe care l-a simţit şi bruneta. 

"Sentimentul ăla când conduci 250 de kilometri să aduci un tort și îți dai seama că ești în plus”, a fost mesajul transmis de Brigitte pe rețelele de socializare.

la câteva ore însă după, Brigitte să afla pe plajă cu Ilie Năstase, semn că tenismenul a lăsat la o parte divergenţele şi s-a distrat cu adevărat de ziua lui.

"Am primit foarte multe telefoane de felicitare, dar nu am apucat să răspund la toate. Domnul Ţiriac a fost primul care mi-a urat «la mulţi ani». Brigitte mi-a spus şi ieri (miercuri). Cu Brigitte vorbesc în fiecare minut. Nu mi-a făcut niciun cadou, pentru că nu-mi plac cadourile. Cadoul este că suntem împreună", a declarat tenismenul la un post tv. 

Alături de Ilie Năstase s-au aflat fotbalistul Ciprian Marica, Viorel Păunescu, dar şi alţi oameni de afaceri. De la aniversarea de 72 de ani nu a lipsit nici fata mai mare a fostului tenismen, Alessia. Adolescenta va împlini curând 15 ani.

Mai multe