VIDEO EXCLUSIV A făcut un gest emoţionant pentru iubitul îndoliat

2 septembrie 2014 23:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pictoriţa Mariana Calfa se pregătea de nuntă, dar a fost nevoită să amâne marele eveniment când mătuşa iubitului ei Eric a murit în urma unui accident vascular.

Mariana nu l-a abandonat însă pe neamţul care i-a furat inima: ea îi oferă susţinere cum poate. Împarte pomeni pentru mătuşa iubitului şi vorbeşte cu el constant pentru a se asigura că e bine. Eric se află în Germania, unde stă cu familia, iar Mariana îl sună mereu şi îi spune lucruri frumoase. Deşi starea de spirit a neamţului nu e deloc bună, Mariana e încrezătoare că totul va fi bine.

"Eric se simte din ce în ce mai rău. A încercat să fie tare, dar pe zi ce trece, se simte mai rău. Ea l-a botezat, vroia să fie una dintre naşe. Vroia să vină neapărat aici. El îşi dorea mult să îşi aducă mătuşa aici. Eu nu am putut să ajung, totul a fost din scurt. Eu zic că ne revenim şi vom trece peste tot cu bine. Îl sun, îi spun lucruri frumoase", a declarat Mariana pentru emisiunea Click! de la Prima TV. 

Acum pictoriţa din castel trebuie să aştepte între şase luni şi un an pentru a îmbrăca mult-visata rochie de mireasă. Însă Mariana nu se impacientează, mai important e ca logodnicul ei să treacă peste pierderea mătuşii. 

Mai multe