VIDEO EXCLUSIV Alyanna Lu, singura cântăreaţă Otaku din România: "Lumea e uimită când mă vede"

30 septembrie 2014 0:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este un personaj cu adevărat special în showbizul românesc: Alyanna Lu este mereu o apariţie deosebită cu look-ul ei influenţat de personajele din animeurile japoneze.

Alyanna, care are origini asiatice şi a stat zece ani în Spania, a revenit în România de un an şi e hotărâtă să molipsească pe toată lumea cu energia ei.

"Este parte din personalitatea mea. Cei care mă cunosc nu mai zic nimic, cei care nu mă cunosc sunt uimiţi. Sunt o persoană plină de energie, îmi place să motivez oamenii. Am energie din munca mea. Ideea e felul în care priveşti lucrurile, văd mereu partea plină a paharului", a povestit adolescenta, invitată în ediţia de luni a emisiunii Click! de la Prima TV.

Alyanna, singura cântăreaţă Otaku din România, a recunoscut că totul a pornit de la un serial la care multă lume se uita în anii 90: Sailor Moon. 

"Pasiunea pentru anime o am de mică, mă uitam la Sailor Moon. Otaku e o persoană pasionată de anime, nouă ne place să ne costumăm în personajele preferate. Nu m-am gândit la nuntă, dar probabil dacă mă căsătoresc, când mă căsătoresc, tot aşa o să mă îmbrac", a completat Alyanna. 

Mai multe