VIDEO EXCLUSIV Anamaria Ferentz se răzbună pe fostul soţ

17 decembrie 2014 23:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Anamaria Ferentz aşteaptă cu multă emoţie şi bucurie venirea Crăciunului, dar, până atunci, nu uită de lucrurile mai puţin plăcute.

Joi, Anamaria Ferentz are o înfăţişare la procesul pe care i l-a intentat lui Marcel Toader şi în care îl acuză de defăimare. Cântăreaţa l-a acţionat pe omul de afaceri în judecată după ce acesta a venit la mai multe posturi TV şi a vorbit despre ea în termeni nu tocmai măgulitori.

Solista a venit în România special pentru a se prezenta la judecătorie şi speră ca magistraţii să îi dea câştig de cauză. Dacă acest lucru se va întâmpla, Marcel Toader este bun de plată, deoarece va trebui să îi dea fostei lui soţii 45.000 de lei, suma pe care ea a cerut-o în instanţă drept daune morale.

"Când vrei să vorbeşti urât de mine, plăteşti. Dacă ai dovezi, foarte bine, eu accept adevărul. Dar când inventezi tot felul de lucruri... Voi merge mâine la proces, bineînţeles. Am şanse să câştig, din moment ce am dovezi clare. Când munceşti toată viaţa, iar un om îşi permite să arunce cu noroi în munca ta, în sufletul tău...", a declarat Anamaria la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

Mai multe