VIDEO EXCLUSIV Anca Neaşcu are o viaţă ca-n poveşti în Turcia

10 decembrie 2014 0:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anca Neacşu are o viaţă ca în poveşti în Turcia, unde locuieşte de când s-a măritat cu Serkan Yaman, cu care se iubeşte din anul 2010.

Anca şi Serkan s-au căsătorit în 2012 în Turcia, dar au avut parte de o petrecere tradiţională, cu toate datinile româneşti. Deşi îşi iubeşte la nebunie soţul, cântăreaţa nu s-a gândit nici o clipă să renunţe la religia ortodoxă.

În Turcia cântăreaţa este într-o continuă vacanţă, locuind permanent într-un hotel. In timp ce soţul ei se ocupă de afaceri, artista face plajă şi se relaxază în băile turceşti.

"2014 a fost un an frumos pentru mine. Am făcut des naveta Turcia-România. Luna decembrie voi sta numai în România, dar soţul meu nu poate sta mereu, are afaceri. Viaţa e mai frumoasă aici, acolo am a doua familie. Am învăţat şi limba turcă puţin. Cu mama soacră mă înţeleg foarte bine", a povestit ea la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:00, pe Prima TV.

Cu toate acestea, Anca nu uită de marea ei pasiune: muzica. De curând, ea s-a întors în România, unde şi-a lansat o nouă piesă.

Ea va petrece toată luna decembrie în ţară, iar cu soţul se va vedea mai rar, dat fiind faptul că Serkan nu-şi poate lăsa afacerile mai mult de câteva zile.

Mai multe