VIDEO EXCLUSIV Anca Serea şi Adi Sînă se căsătoresc! Ştirista a arătat inelul în direct

15 ianuarie 2015 0:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adi Sînă (37 de ani) i-a făcut o surpriză Ancăi Serea (33 de ani): de Sărbători, a dus-o într-o vacanţă în Egipt. Acolo, Adi a cerut-o de soţie pe Anca, iar vedeta a acceptat.

Anca a arătat inelul de logondă în cadrul emisiunii Click!, de la Prima TV. Ea a povestit că ceremonia va fi una restrânsă, în afara ţării. 

"Este un inel pe care l-am primit cadou, de logodnă. A venit natural. Adi a susţinut un concert acolo, când a bătut ceasul 12, m-a cerut oficial. Chiar nu mă aşteptam. O să fie o ceremonie restrânsă, în afara ţării. O să mergem într-un loc special pentru noi. Prima pe listă e Veneţia, e un oraş frumos pe care nu l-a vizitat, ne-ar plăcea să se întâmple acolo. Nu ştiu dacă de Ziua Îndărgostiţilor. Copiii sunt foarte fericiţi. Probabil urmează al cincilea copil", a declarat Anca. 

Însă cuplul a avut parte şi de peripeţii în vacanţă, nu numai de momente romantice. Chiar de la aterizare, pentru că frumoasa știristă de la Prima TV a constatat că îi lipseşte bagajul.

"Am avut o vacanţă cu super peripeţii. Am reuşit să mă controlez, am fost foarte supărată. Până la urmă ne-am descurcat. Am stat într-o rochie şi în bocanci. Adi m-a susţinut moral. Mi-a cumpărat nişte tenişi. Am rezistat. Am ameninţat pe domnii din aeroport că lucrez la o televiziune foarte mare din România...Ale mele au venit pe 31, ale lui Adi au ajuns la timp", a povestit Anca.  

Cu toate că are fobie de avion, Anca a avut noroc cu nişte piloţi şi un echipaj care au avut grijă de ea: "Am ceva fobii, dar trec peste. Fobia de avion, de scufundări. Am zburat cu piloţii. Am avut trei zboruri, zborul de întoarcere a fost cu turbulenţe mari, echipajul a fost foarte drăguţ. Nu aveam voie, dar nu e prima dată".

Mai multe