VIDEO EXCLUSIV Cum este răsfăţat căţelul Andreei Tonciu după ce s-a întors acasă

15 iulie 2014 1:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce le-a fost furat căţelul chiar din faţa casei Andreea Tonciu şi mama ei Maria au fost disperate. Acum însă pentru că hoţii l-au adus înapoi când au văzut că acest caz a ajuns la televizor, micuţul este răsfăţat de mama brunetei. Reporterii Click! de la Prima Tv au fost acasă la mama Andreei Tonciu pentru a vedea ce face micuţul.

Este cel mai simpatic căţel şi de departe cel mai neastâmpărat. Micuţul Bijoux al Andreei Tonciu a fost extrem de bucuros la vederea camerelor de filmat şi a început să zburde prin casă. "Se vede că a lipsit de acasa şi că i-a fost extrem de dor de noi. Suntem extrem de fericiţi că s-a întors acasă", a spus mama Andreei Tonciu.

Femeia a povestit reporterului Click! de la Prima TV cum a reuşit să-l recupereze pe Bijoux şi de ce nu le-a mai dat hoţilor recompensa promisă iniţial. "Nu le-am mai dat recompensa pentru ca nu au adus-o la timp. Le-am spus acelor copii foarte clar că o să le dau bani dacă îl văd acasă până când ma duc să fac plângere la poliţie. Cum au întârziat atâtea zile cu ea şi Andreea a mers într-un târziu să reclame furtul, nu au mai văzut recompensa. Chiar dacă nu le-am mai dat bani, ţin să le mulţumesc pe această cale că nu i-au făcut rău lui Bijoux şi l-au adus înapoi", a mai adăugat Maria Tonciu.

Mai multe