VIDEO EXCLUSIV Cum petrece Halloween-ul unul dintre cele mai celebre cupluri din România

31 octombrie 2014 0:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

În familia Maxer, Halloween-ul a venit deja. Plăcintă cu dovleac, decoraţiuni care îţi dau fiori şi nelipsiţii dovleci sculptaţi au fost pregătiţi de cei doi părinţi pentru ca micuţul Andreas să simtă spiritul acestei sărbători.

Deea şi Dinu Maxer nu s-au zgârcit în ajunul Haloweenului şi au redecorat întregul apartament în tonul acestei sărbători. Toate aceste eforturi au fost făcute de cei doi pentru ca micuţul Andreas, fiul lor să se distreze cu acest prilej.

"Tot ce vedeţi aici a fost pregătit pentru Andreas pentru că el se bucura de astfel de momente şi când îl vedem fericit e tot ce contează", a mărturisit Dinu Maxer pentru reporterul emisiunii Click! de la Prima Tv.

Deea, o gospodină desăvârşită  i-a pregătit micuţului şi invitaţilor ei o delicioasă plăcintă cu dovleac, după o reţetă transmisă din generaţie în generaţie de familia frumoasei brunete. "De Halloween, în fiecare an obişnuiesc fac plăcinte după o reţetă specială pe care o ştiu de la bunica mea", a recunoscut soţia lui Dinu Maxer.

Mai multe