VIDEO EXCLUSIV Daniela Gyorfi, amintiri din copilăria grea

11 decembrie 2014 23:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi o vedeţi cântând şi zâmbind în toate programele de Crăciun, atunci când îşi aminteşte de sărbătorile din copilărie, pe Daniela Gyorfi o cuprinde o mare tristeţe.

Neajunsurile nu îi permiteau în copilărie Danielei să se întâlnească cu Moşul, însă acum interpreta are parte de o familie frumoasă şi posibilitatea de a-i oferi fiicei ei un Crăciun aşa cum ea nu a avut niciodată în copilărie. Echipa emisiunii Click! de la Prima Tv a întâlnit-o pe Daniela Gyorfi la un salon de înfrumuseţare, unde şi-a schimbat lookul, într-unul mult mai tineresc, iar pe unghii şi l-a desenat pe Mickey Mouse, asta doar pentru a se binedispune. Dacă până nu de mult Daniela petrecea sărbătorile pe scenă, iată că acum a luat o altă decizie.

"De obicei de Crăciun aveam spectacole şi petreceam mult timp pe la petreceri. Cum starea de sănătate a mamei nu a fost una foarte bună înainte de deces, în ultimii 3-4 ani am stat de sărbători alături de ea şi am descoperit că e mult mai frumos decât plecată prin ţară. Prin urmare şi în acest an vom sta cu fetiţa noastră şi vom petrece crăciunul împreună", a declarat cântăreaţa pentru Click! de la Prima Tv.

Mai multe