VIDEO EXCLUSIV Delia nu este încă pregătită să devină mamă

5 septembrie 2014 1:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se spune că visul cel mai mare al unei femei este acela de a deveni mamă. Nu este însă şi cazul Deliei, care în acest moment se concentrează asupra carierei şi nu se consideră încă pregătită pentru a face acest pas. Artista a vorbit în cadrul unui interviu exclusiv acordat emisiunii Click! de la Prima Tv de joi seară.

Diversele proiecte la care participă Delia nu îi permit artistei să se gândească momentan la clipa în care va deveni mamă. "Deocamdată nu îmi doresc un copil. Mă axez pe viaţa mea, pe cariera pe care o am şi pe relaţia cu soţul meu. Ar fi destul de greu să întrerup totul şi să facem acest pas. El îşi doreşte să devină tată, dar nu e ceva care să fie prioritar. E o responsabilitate prea mare şi noi suntem foarte ocupaţi", a declarat cântăreaţa.

Nu aceleaşi intenţii le are însă prezentatoarea Tv, Crina Abrudan care a fost prezentă la evenimentul monden alături de fetiţele unei prietene. Aceasta arde de nerăbdare să devină mamă: "Orice femeie îşi doreste să devină mamă şi o să-mi vină şi mie rândul".

Ce sfaturi le dă Maria Marinescu vedetelor care vor să devină mame, puteţi urmări în clipul de mai jos.

Mai multe