VIDEO EXCLUSIV Diana Dumitrescu, dans pe boxe într-un bar din Vama Veche

24 septembrie 2018 15:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pahare de bautura fara numar si distractie fara limite pentru Diana Dumitrescu. Frumoasa actrita a facut-o lata in Vama Veche, la doar cateva zile dupa ce a facut nunta cu omul de afaceri Alin Boroi. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blonda intr-un local de la malul marii.

Nu aduce anul, ce aduce o seara in Vama Veche. Asta cel putin pentru Diana Dumitrescu, care a fost vazuta petrecand, intr-un club de la mare. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe actrita in toiul distractiei, care a inceput cu cateva pahare de tequilla. Crezand ca o "escapada" la clubareala intr-un club ferit de fite o tine departe de ochii curiosilor, Diana nu a facut rabat si s-a simtit extrem de bine. Deloc ingrijorata ca cineva ar putea sa o recunoasca, blonda a intrat repede in vorba si cu barmamul, care-i aducea comenzile pe banda rulanta. 

In imagini, se vede cum actrita socializeaza la bar cu o prietena. Dupa ce s-a "hidratat" pe masura poftei de distractie, tanara actrita s-a urcat pe boxe si a inceput un dans de toata frumusetea, sub ochii celor prezenti in local. Apoi, ca o sotie iubitoare, i-a oferit si barbatului ei cateva miscari lascive. Diana a dansat zeci de minute in sir si parea ca se simte foarte bine in compania proaspatului sot si a prietenelor ei. 

Mai multe