VIDEO EXCLUSIV Diana Dumitrescu, periculos de sexy în bucătărie

23 octombrie 2014 0:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Dumitrescu e sexy şi când doarme. De acest lucru s-au putut convinge şi telespectatorii emisiunii Click, de pe Prima TV, care au avut ocazia să o vadă, miercuri seara, într-o ipostază incendiară.

Frumoasa blondină a venit în platoul emisiunii "Căpitan în bucătărie" imediat cum s-a trezit din somn. Nemachiată şi îmbrăcată într-o pijama roz, foarte sexy, Diana a demonstrat, încă o dată, că este una dintre cele mai frumoase actriţe de la noi.

Dar asta nu e tot! Blondina a şi gătit, arătând astfel că este şi o bună gospodină. Ce-i drept, în viaţa de zi cu zi ea sare, de obicei, peste micul dejun, preferând să consume doar o cafea. Nu acelaşi lucru se întâmplă însă şi în vacanţe. "Nu fac micul dejun. Este o excepţie acum, pentru că am fost invitată. De obicei, eu dimineaţa beau doar cafea. Mai am momente când mănânc, dacă am o zi lungă şi am foarte multă treabă. Mie îmi place micul dejun în vacanţe. Mi se pare senzaţional să începi ziua cu un pahar de şampanie şi cu o clătită...

Bineînţeles că am servit micul dejun la pat, doar am fost măritată. Mi-a şi fost servit micul dejun la par, cu floare, cu tot ce trebuie", a declarat ea la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

Mai multe