VIDEO EXCLUSIV Diana Dumitrescu se mărită?

1 septembrie 2014 23:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Divorţul a afectat-o enorm, dar Diana Dumitrescu a reuşit, cu timpul, să se pună pe picioare şi să îşi refacă viaţa. În timp ce fostul soţ, Ducu Ion, va avea un copil cu iubita sa, Ioana Blaj, Diana are şi ea o relaţie frumoasă cu un DJ bucureştean, care îi aduce numai fericire.

Actriţa a recunoscut că Victor Stancov, un DJ cu patru ani mai tânăr, o face să se simtă împlinită. Deşi i-ar plăcea să se recăsătorească, nu crede că e cazul să discute despre casnicie sau copii cu noul iubit, pentru că relaţia lor e încă la început.

"Sunt fericită şi împlinită, mi-am regăsit drumul, trăiesc dn plin fiecare moment. E o relaţie frumoasă, ne înţelegem bine, ieşim mult, ne distrăm, vom vedeam cum o să evolueze. Linişte şi foarte mult zâmbet, asta îmi transmite el. Mi-ar plăcea să mă mai căsătoresc. La un moment dat, mi-am dorit foarte mult când eram căsătorită, acum ar fi stupid să vorbesc despre aşa ceva, planuri de viitor nu îmi fac", a povestit Diana pentru emisiunea Click! de la Prima TV.

Iar dacă pe plan personal e cât se poate de fericită, nici pe plan profesional nu o duce prea rău. După o experienţă de nouă ani în telenovelele româneşti,a dat lovitura şi la Hollywood, cu pelicula „A Royal Christmas”, a cărei lansarea va avea loc în noiembrie, în America.

“M-a surprins foarte tare telefonul în care mă anunţau că am luat castingul şi că trebuie să mă duc chiar în ziua respectivă să fac o lectură cu o parte din distribuţie. A fost o experienţă frumoasă şi diferită, pentru că nu am mai lucrat cu o echipa americană până acum”, a spus Diana pentru Click!.

Mai multe