VIDEO EXCLUSIV: Dinu Maxer a avut parte de cea mai mare surpriză din viaţa sa

28 noiembrie 2014 0:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deea, soţia lui Dinu Maxer, a ţinut să-i ofere soţului ei un cadou inedit cu ocazia zilei de naștere.

După o lună de planificare pe ascuns, Deea Maxer a pus cap la cap detaliile necesare şi a reuşit să-şi surprindă soţul cu o petrecere-surpriză joi (27 noiembrie) seară. Echipa emisiunii „Click!” de la Prima Tv a fost prezentă la ineditul eveniment şi a vorbit cu sărbătoritul serii despre cum se simte în aceste clipe, dar şi cu cele mai importante femei din viaţa lui Dinu Maxer, soţia Deea şi mama acestuia.

„Click!” a participat la petrecerea solistului

Dinu a vorbit la petrecerea-surpriză despre ce a simţit în momentul în care a conştientizat ce se petrece. „A fost foarte frumos gestul făcut de iubita mea soţie. M-a legat la ochi şi am fost speriat iniţial când am văzut atâta lume. Mă bucur când văd că atâta lume şi-a făcut timp pentru a-mi fi alături în această zi minunată", a declarat sărbătoritul.

Soţia a fost cea care s-a ocupat de toate detaliile. „A fost foarte greu pentru că noi suntem tot timpul împreună. De o lună plănuiesc această seară. A fost bănuitor dar am reuşit să o pun la punct. Seara aceasta va fi plină de surprize pentru soţul meu", a spus Deea despre petrecerea soţului ei.

Mama lui Dinu Maxer nu a putut lipsi de la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a fiului ei. Aceasta a dorit să-i ureze sărbătoritului multă fericire şi tot binele din lume. „Nu aş putea să-i urez decât tot ce e bine şi frumos. Nu am de ce să mă plâng despre această familie minunată. Ei sunt fericiţi, copilul creşte şi sunt fericită şi eu odată cu ei", a mărturisit mama lui Dinu.

Mai multe