VIDEO EXCLUSIV DJ Harra, marcată de sarcina pierdută: "A fost foarte greu"

9 decembrie 2014 23:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dj Harra a vorbit pentru prima oară despre drama prin care a trecut în urmă cu o lună! DJ-iţa a pierdut o sarcină în şapte săptămâni, dar continuă să spere că, într-o zi, dorinţa de a deveni mamă i se va îndeplini.

Încearcă să zâmbească, dar nimeni nu ştie ce durere cumplită este în sufletul ei! În urmă cu o lună, pământul i-a fugit de sub picioare lui DJ Harra, după ce inima bebeluşului ei a început să mai bată! Fătul avea doar 7 săptămâni.

"Am mers să ascultăm inima bebeluşului şi atunci mi s-a spus că s-a oprit din evoluţie. I-am spus doctorului să se mai uite o dată şi a făcut asta, ca să îmi facă pe plac", a declarat DJ Harra pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:00, pe Prima TV.

Sarcina vedetei a fost de la început una cu probleme, dar Dana Neacşu a sperat că totul va fi bine şi sub nicio formă nu s-a gândit să renunţe la copil.

"Am avut parte de o sarcină foarte rea, cu multe greţuri, tot ce e specific unei sarcini toxice. Câteva săptămâni, mă alimentam foarte greu. Când a început să îmi fie exagerat de rău, am vorbit cu toate fetele pe care le ştiam însărcinate. Mi-au spus că totuşi nu trebuie să mă simt atât de rău. Nu m-am gândit nicio secundă să renunţ la sarcină", a mai spus ea, cu tristeţe.

Din fericire, DJ Harra l-a avut alături, în toată această perioadă, pe iubitul ei. Chiar dacă sarcina fost una neprogramată şi a apărut după doar trei luni de relaţie, bărbatul a fost fericit să afle că va avea un copil! Ba chiar, cei doi începuseră să-şi amenajeze un cămin pentru ei şi pentru copilaş. Din păcate, nu a fost să fie, dar vedeta speră în continuare că va avea, până la urmă, o familie foarte numeroasă.

Mai multe