VIDEO EXCLUSIV DJ Wanda, ţărăncuţă de Bucovina! Aşa nu ai văzut-o niciodată

15 ianuarie 2015 23:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

La început de an, Dj Wanda şi-a luat o binemeritată vacanţă! Nu vă gândiţi la plaje tropicale, căci frumoasa Bucovina a fost tocmai pe placul excentricei artiste!

Dj Wanda a fost prezentă la emisiunea Click! de la Prima Tv de joi seară, unde ne-a demonstrat cât de harnică este aceasta. "Înainte de toate haideţi să muncim un pic. Vasilică hai după mine".

Dacă tot a venit la Vatra Dornei, Wanda nu a stat cu mâinile în sân aşa că a trecut numaidecât în bucătărie! Că de mult îşi dorea ea să facă pâine de casă! "M-au învăţat să gatesc painea de casă şi mai ales cum să nu o mănânc. Ce se spune băieţi la voi aici în Bucovina? Că dacă ştii să faci pâine eşti bună de măritat? Chef Titi văd că te mai gândeşti în privinţa mea. Pâine de Bucovina, crescută şi făcută cu dragoste! A la Dj Wanda! Poftă bună dragii mei! Vă pup!", a declarat Dj Wanda.

Nu ştim dacă eşti bună de măritat, dar sperăm că pâinea va ieşi bună! După ce a tras cu ochiul la maeştri bucătari, Wanda a aşezat cu grijă coca în tavă! Dar munca ei nu s-a încheiat aici! Abia după ce a presărat macul, Wanda a putut să-şi ia o pauză cât timp pâinea a trecut la copt! Aşa că s-a gândit că merită să se relaxeze! Artista şi-a luat snowboardul în cârcă şi a pornit pe pârtie!

De la zăpadă, Wanda nu a căzut ostenită! Ce credeţi? A trecut la tăiat lemne! 

Mai multe